ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Χάντερσφιλντ

Για σήμερα Πέμπτη (1/12) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό των «ερυθρόλευκων» στην Εστεπόνα, απέναντι στη Χάντερσφιλντ.

Η χθεσινή δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού περιλάμβανε διπλή προπόνηση στην Εστεπόνα. Η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (30/11) αφιερώθηκε αρχικά στην κυκλοφορία της μπάλας και σε ασκήσεις κατοχής, ενώ στο δεύτερο σκέλος δόθηκε έμφαση στο τακτικό κομμάτι, με πρέσινγκ στον αντίπαλο που ξεκινούσε την επίθεση από την άμυνα.

Ο στόχος του Μίτσελ και των συνεργατών του ήταν να πιέζει ψηλά όλη η ομάδα και η απόσταση της άμυνας και της επίθεσης να μην είναι μεγαλύτερη από το όριο που είχε τεθεί.
Στο απογευματινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές έκαναν γυμναστήριο και ακολούθως δόθηκε έμφαση στις στατικές φάσεις. Να τονιστεί ότι ο Μίτσελ έχει ένα διπλό πρόβλημα καθώς στη χθεσινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Μπα και Χάμες Ροντρίγκεζ.

Συγκεκριμένα ο Σενεγαλέζος στόπερ υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός για λίγες μέρες, ενώ ο Χάμες ταλαιπωρείται από κρυολόγημα και αποφασίστηκε να απουσιάσει από την προπόνηση για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του, οπότε η σημερινή του εμφάμιση κρίνεται αμφίβολη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει μαζί του τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης και Βρουσάι.

Η φιλική λοιπόν αναμέτρηση με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ θα ξεκινήσει στις 17.00, και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV, (επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης του Ολυμπιακού) και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 1 HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!