ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ

Μια δυνατή φιλική αναμέτρηση επιπέδου Premier League θα δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός καθώς θα υποδεχτεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ένας αγώνας όμως που δεν είναι σημαντικός μόνο για το αγωνιστικό του κομμάτι αλλά και για έναν ακόμα σπουδαίο λόγο για τον οποίο θα πρέπει όλοι να πάμε απόψε γήπεδο!

Ο Ολυμπιακός, η Νότιγχαμ Φόρεστ και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Όλα τα έσοδα του σημερινού φιλικού αγώνα των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα αρχίσει στις 19.00, θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.

Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αφήνουν παιδικά παιχνίδια στην εμπορική στοά, εσωτερικά της θύρας 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 4μμ. Θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο τους προς τους μικρούς μεγάλους μαχητές της ζωής.

Ας μείνει αξέχαστος στα παιδιά, χάρη στην προσφορά όλων μας, ο φιλικός αγώνας της 10ης Δεκεμβρίου. Η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στις αναμνήσεις που θα κρατήσουμε φεύγοντας από το γήπεδο και στην ελπίδα που θα προσφέρουμε στις ψυχές των παιδιών.

Στο αγωνιστικό λοιπόν σκέλος, όπως προείπαμε, η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της Cosmote Tv και συγκεκριμένα από το Cosmote Sports 1HD.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Βίρτους Μπολόνια για την Euroleague ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!