ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια

Μια αναμέτρηση από τα παλιά θα έχουμε απόψε στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα υποδεχτεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Βίρτους Μπολόνια, των Χάκετ και Μίλος Τεόντοσιτς. Οι ερυθρόλευκοι με την ψυχολογία στα ύψη μετά την νίκη στο αιώνιο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την Basket League, θέλουν να επιστρέψουν και στις επιτυχίες στη Euroleague, καθώς στην τελευταία τους Ευρωπαϊκή μάχη με αντίπαλο την Εφές, ηττήθηκαν στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τον κόουτς Μπαρτζώκα, “η προσωπική, αλλά και ομαδική άμυνα, ο ​έλεγχος​​​ τ​ων​ ριμπάουντ​ καθώς και η σκληράδα που πρέπει να δείξουν οι παίκτες” θα είναι τα στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν την ομάδα στο να φτάσουν στη νίκη σήμερα στο ΣΕΦ, κόντρα στην Μπολόνια.​

Η αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime, με τον Ολυμπιακό στα προηγούμενα 11 ματς να μετρά ήδη 7 νίκες και 4 ήττες.

🏀 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗹𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗥𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮𝗿 𝗦𝗲𝗮𝘀𝗼𝗻 – 𝗚𝗮𝗺𝗲 𝟏𝟐
🆚 𝗩𝗶𝗿𝘁𝘂𝘀​ 𝗕𝗼𝗹𝗼𝗴𝗻𝗮​
​21​:​00​
📺 𝗡𝗼𝘃𝗮𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 Prime 🏟 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!