ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Βιλερμπάν – Ολυμπιακός

Επιστροφή στα παρκέ σήμερα για τον Ολυμπιακό καθώς στο πλαίσιο της διαβολοβδομάδας θα αντιμετωπίσει σήμερα την Βιλερμπάν μετά το ματς με την Φενέρ.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και ταξίδεψαν στην Λυών, για το 2/2 σε αυτή την εβδομάδα, με αντίπαλο όπως προείπαμε την Βιλερμπάν.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετρούν 4 σπουδαίες σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη μετά τις επιτυχίες τους με αντίπαλο Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την Ελλάδα και Βίρτους Μπολόνια και Φενέρ για την Euroleague. Εκτός αποστολής έμεινε ο Τ.Μπλακ για ένα ακόμη ματς καθώς είχε τραυματιστεί την προηγούμενη βδομάδα.

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν για την 14η αγωνιστική της Euroleague θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime.

🏀 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗹𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗥𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮𝗿 𝗦𝗲𝗮𝘀𝗼𝗻 – 𝗚𝗮𝗺𝗲 𝟏𝟒
🆚 𝗔𝗦𝗩𝗘𝗟​ 𝗕𝗮𝘀𝗸𝗲𝘁​
⏰ 22:00
📺 𝗡𝗼𝘃𝗮𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀

Εκτός από μπάσκετ λίγο νωρίτερα έχουμε και ποδόσφαιρο για τον Ολυμπιακό όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Κύπελλο. Διαβάστε την ώρα και το κανάλι μετάδοσης καθώς και το ρεπορτάζ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε και τη βαθμολογία της Euroleague ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!