ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η UEFA θυμήθηκε το Λίβερπουλ – Ολυμπιακός που έγινε σαν σήμερα το 2004 (video)

Αρχικά, είναι απίστευτο πως πέρασαν 18 χρόνια από εκείνο το βράδυ!

Ο Ολυμπιακός πήγαινε στο Άνφιλντ για να αντιμετωπίσει τη σπουδαία εκείνη τη σεζόν Λίβερπουλ και έμεινε εκτός συνέχειας από ένα γκολ του Τζέραρντ που έμεινε στην ιστορία για τους Reds.

Οι ερυθρόλευκοι αν δεν είχα δεχτει το γκολ και είχαν ηττηθεί με 2-1 θα είχαν προκριθεί καθώς είχαν νικήσει τη Λίβερπουλ στο Καραϊσκάκης με 1-0, όμως το 3-1 τον άγησε εκτός καθώς Λίβερπουλ και Ολυμπιακός συγκέντρωσαν από 10 βαθμούς στον όμιλο αλλά οι Άγγλοι πέρασαν χάρη στο γκολ του Τζέραρντ. Μάλιστα εκείνη τη σεζον έφτασαν μέχρι τον τελικό της Κωνσταντινούπολης και τελικά κατέκτησαν το τρόπαιο του Champions League σε έναν επικό τελικό με αντίπαλο τη Μίλαν, όπου είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 3-0 και τελικά ισοφάρισαν σε 3-3 κατακτώντας το τρόπαιο στα πέναλτι.

Το ματς με τον Ολυμπιακό λοιπόν έγινε σαν σήμερα το 2004, πριν 18 χρόνια δηλαδή και η ΟΥΕΦΑ το θυμήθηκε ποστάροντας βίντεο μέσα από την σελίδα της για το Champions League στα social media.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που πόσταρε με τα γκολ του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ με τον Ριβάλντο, και μετά δείτε τι είχε γίνει στο Ολυμπιακός – Λίβερπουλ 1-0 με γκολ του Στολτίδη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ:

Δείτε τη μαγική γκολάρα του Μπόουλερ στην προπόνηση και τα highlights από το διπλό που έπαιξαν μεταξύ τους οι ερυθρόλευκοι με πολλά γκολ και επεμβάσεις ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!