ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάτησε την Φενέρ κάνοντας πάρτυ

Τη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Φενέρ πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν όπως και με την Βίρτους Μπολόνια και πιάνοντας σπουδαία απόδοση, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με +20 πόντους διαφορά (31-11).

Το πόδι δεν έφυγε από το γκάζι ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο και ο Ολυμπιακός αύξησε τη διαφορά στους 27 πόντους και μπήκαν στα αποδυτήρια με το υπερ τους σκορ να είναι στο 58-31.

Η Φενέρ πίεσε πολύ στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου καο Ολυμπιακός δεν βρήκε πόντο στα πρώτα 03:45! Παρόλα αυτά η Φενέρ δεν κατόρθωσε να το εκμεταλευτεί και το δεκάλεπτο βρήκε τον Ολυμπιακό μπροστά με 74-51.

Το 4ο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και η εισοδος του Πάπας έδωσε ώθηση στο ΣΕΦ. MVP της αναμέτρησης ποιος άλλος; Ο Σάσα Βεζένκοφ με 21 πόντους! Τελικό σκορ, 94-67.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοβ 21 (4), Λαρεντζάκης 12 (2), Φαλ ​11, Πίτερς 12 (2), Σλούκας 8, Παπανικολάου 6 (2), Κάνααν 6 (2), Γουόκαπ 6, Μπολομπόι 6, Πάπας 2, Λούντζης 2 και ΜακΚίσικ 2.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!