ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην ΕΡΤ σημερα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Στην ΕΡΤ σημερα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Ντέρμπι αιωνίων στη Basket League καθώς ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη καθώς με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσουν κατά ένα τεράστιο ποσοστό το πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς στο τέλος της σεζόν καθώς ο Παναθηναϊκός μετρά ήδη μία ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Οι πράσινοι πάντως, βρίσκονται σε μια πολύ καλή χρονικά περίοδο, καθώς τρέχουν ένα σερί τριών επιτυχιών στη Euroleague, πράγμα που είχαν να πετύχουν εδώ και μια τριετία! Από την άλλη ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε από την Εφές πριν λίγες μέρες για την Euroleague, όμως είναι πιο ισχυρός από τους πράσινους και τρέχει απέναντι τους ένα σερί 8-0 που θέλει να το διευρύνει και να το κάνει… 9-0! Φυσικά καθρέφτης της αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων φέτος είναι και η Euroleague, όπου ο Ολυμπιακός έχει σε 11 παιχνίδια 7 νίκες και μάλιστα σε δυσκολότερες έδρες, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που μετρά σε 11 ματς 5 νίκες.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θέλει τη νίκη καθώς έτσι θα εξασφαλίσει από την 8η μόλις αγωνιστική, (κατά ένα μεγάλο ποσοστό πάντα), το πλεονεκτήμα έδρας στα Play Off, αλλά από την άλλη ο Παναθηναϊκός θέλει να υποχρεώσει τους Πρωταθλητές Ελλάδας στην πρώτη τους εντός των τοιχών ήττα και να τους ισοβαθμίσει στην πρώτη θέση.

Τα ντέρμπι όμως, γι αυτό είναι ματς ειδικών καταστάσεων και όσοι δεν καταφέρετε να βρεθείτε σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε ζωντανά από την ΕΡΤ3 στις 19:15. Οι υπόλοιποι που θα βρεθούν σήμερα στο ΣΕΦ, με τη φωνή τους θα γίνουν ο 6ος παίκτης της ομάδας και θα την ωθήσουν προς τη νίκη. Καλή επιτυχία Θρύλε!

🏀 𝗕𝗮𝘀𝗸𝗲𝘁 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗥𝗦 – 𝗚𝗮𝗺𝗲 𝗗𝗮𝘆 𝟖
🆚 𝚷𝚨𝚶
🗓 ​5​/1​2​/2022
🕐 19:15
🏟 ΣΕΦ
📺 𝗘𝗣𝗧𝟯

Δείτε τα highlights του χθεσινού φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα του Ολυμπιακού και τη Σταντάρ Λιέγης που έληξε ισόπαλο με τελικό σκορ 3-3 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!