ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Άρης – Ολυμπιακός

Ημέρα ρεβάνς κυπέλλου η σημερινή με δύο αναμετρήσεις να έχει το πρόγραμμα αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να είναι στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, αντιμετωπίζει σήμερα την Τετάρτη 25/1, τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στη ρεβάνς του 1-0 των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ματς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Χθες το μεσημέρι ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή που ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Ραμόν καθώς και ο αμφίβολος μέχρι χθες Χάμες αλλά όχι και ο Ρέμαπτσιουκ με τον Μαρσέλο. Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν, πήρε μαζί του τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Χρυσόπουλος, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ο επαναληπτικός λοιπόν του 1-0 θα ξεκινήσει σήμερα στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε ζωντανά από την Cosmote Tv και συγκεκριμένα το Cosmote sports 1 HD.

⚽️ 𝝟𝝪𝝥𝝚𝝠𝝠𝝤 – 𝟐𝝾𝞁 𝝥𝝦𝝤𝝜𝝡𝝞𝝩𝝚𝝠𝝞𝝟𝝤𝝨
🆚 𝗔𝝦𝝜𝝨
🏟 K.Βικελίδης
🗓 𝟐𝟓/𝟏/𝟐𝟎𝟐𝟑
⏱ 𝟏𝟗:𝟑𝟎
📺 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗼𝘁𝗲 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 1HD

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!