ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμετράται σήμερα το βράδυ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν πετύχει τη νίκη με 4-1 στον πρώτο αγώνα, στο Γ. Καραϊσκάκης, οπότε το σημερινό ματς θα έχει λίγο – πολύ διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο κ. Μίτσελ στην αποστολή άφησε εκτός μεταξύ άλλων τους Χάμες, Φορτούνη, Εμβιλά και Πασχαλάκη, ενώ επανήλθε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Συγκεκριμένα ο κόουτς θα έχει μαζί του τους:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Σισέ, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Βαλμπουενά, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.


Η αναμέτρηση λοιπόν θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της  Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sports 1 HD.

⚽️ 𝝟𝝪𝝥𝝚𝝠𝝠𝝤 – 𝝫𝝰𝞂𝝶 𝞃𝞈𝝼 𝟏𝟔
🆚 𝗔𝝩𝝦𝝤𝝡𝝜𝝩𝝤𝝨
🏟 Γηπ.Περιστερίου
🗓 𝟏𝟏/𝟏/𝟐𝟎𝟐𝟑
⏱ 𝟐𝟏:𝟎𝟎
📺 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗼𝘁𝗲 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 𝟏

Όπως προείπαμε, στην πρώτη αναμέτρηση, νικητής ήταν ο Ολυμπιακός με 4-1, όμως μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μαρσέλο που πέτυχε δύο εκπληκτικά τέρματα. Θυμηθείτε τα highlights με τις γκολάρες του Μαρσέλο σε βίντεο, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!