ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμετράται σήμερα το βράδυ της Κυριακής (22/1) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Η ομάδα του κ. Μίτσελ πηγαίνει στο Περιστέρι για να διευρύνει σε πέντε, τις συνεχόμενες νίκες και ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του σην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Οι δύο ομάδες λοιπόν μόλις μιάμιση βδομάδα μετά την αναμέτρηση τους για το κύπελλο Ελλάδας συναντιούνται ξανά για το πρωτάθλημα με την αναμέτρηση στο γήπεδο του Ατρομήτου να ξεκινά στις 20:30 και θα έχετε την ευκαιρία ναντην παρακολουθήσετε ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και το Novasports Prime.

⚽️ 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 🇬🇷 𝗠𝗗-𝟏𝟗
🆚 𝝖𝝩𝝦𝝤𝝡𝝜𝝩𝝤𝝨
🏟 Δημ.Περιστερίου
🗓 22/1/2023
⏱ 20:30
📺 𝗡𝗼𝘃𝗮𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 Prime

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!