ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ιωνικός – Ολυμπιακός

Την πρώτη του αναμέτρηση δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός για το 2023 στη Νίκαια με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη της υποχρεώσεις τους για το νέο έτος και μετά τα 5 γκολ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, θέλουν να συνεχίσουν στις επιτυχίες και στο καλό ποδόσφαιρο.

Σημερινός του αντίπαλος ο Ιωνικός, που μπορεί να μην είναι στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, παρόλα αυτά έχει μια δύσκολη έδρα που έχει ήδη κόψει βαθμούς από αντιπάλους όπως ο Παναθηναϊκός.

Ο Μίτσελ χθες μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία δεν συμπεριέλαβε τον Μαρσέλο και τον Αγκιμπού Καμαρά, αντιθέτως πήρε μαζί του τους: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Η αναμέτρηση λοιπόν με τον Ιωνικό για τη 16η αγωνιστική της Super League, στο γήπεδο της Νίκαιας θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε από το Cosmote Sports HD.

⚽️ 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 🇬🇷 𝗠𝗗-𝟏𝟔
🆚 𝚰𝛀𝚴𝚰𝚱𝚶𝚺
🏟 Νεάπολης
🗓 3/1/2023
⏱ 21:30
📺 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗼𝘁𝗲 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 1 HD

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!