ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης

Ντέρμπι κορυφής σήμερα στο ΣΕΦ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί απόψε την Ρεάλ Μαδρίτης με τους ερυθρόλευκους να επιζητούν τη νίκη για να βρεθούν και πάλι στην κορυφή μαζί με τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Φενέρ που μετρούν ήδη 13 νίκες, με τις δύο τελευταίες να κερδίζουν χθες τις Μπασκόνια και Μονακό αντίστοιχα.

Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να φύγει νικήτρια από το ΣΕΦ για δύο σημαντικούς λόγους. Αρχικά για να πάρει ρεβάνς από την ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο και να καλύψει τη διαφορά σε περίπτωση ισοπαλίας με τους ερυθρόλευκους, και από την άλλη για να είναι μόνη πρώτη με 14 νίκες, αφήνοντας πίσω τους υπόλοιπους.

Όσοι λοιπόν δεν καταφέρατε να βρείτε εισιτήριο για το σπουδαίο σημερινό ματς θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime στις 21:00.

🏀 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗹𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗥𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮𝗿 𝗦𝗲𝗮𝘀𝗼𝗻 – 𝗚𝗮𝗺𝗲 𝟐𝟎
🆚 𝐑𝐄𝐀𝐋​ 𝐌𝐀𝐃𝐑𝐈𝐃​
⏰ 21:00
📺 𝗡𝗼𝘃𝗮𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 Prime

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!