ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Βόλος – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα, Κυριακή (8/1), εκτός έδρας τον Βόλο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε χθες την αποστολή που βισκεται ήδη στον Βόλο και η οποία απαρτίζεται από 23 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα τους: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης και Ουί Τζο Χουάνγκ.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τη συμπαράσταση περισσότερων από 11.000 φίλων τους στο Βόλο σε ένα Πανθεσσαλικό που θα είναι κατακόκκινο! Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει 16:00 και θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε, εάν φυσικά δεν είστε στο Πανθεσσαλικό, από την Cosmote TV και συγκεκριμένα το Cosmote sports 1 HD.

⚽️ 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 🇬🇷 𝗠𝗗-𝟏𝟕
🆚 𝝗𝝤𝝠𝝤𝝨
🏟 Πανθεσσαλικό
🗓 8/1/2023
16:00
📺 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗼𝘁𝗲 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 1 HD

Ο Ολυμπιακός μάλιστα στον πρώτο γύρο είχε στραβωπατήσει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης καθώς είχε έρθει ισόπαλος με τον Βόλο. Δείτε τα highlights εκείνου του αγώνα:

Εκτός από ποδόσφαιρο έχουμε και μπάσκετ σήμερα με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΣΕΦ. Δείτε την ώρα και την τηλεοπτική μετάδοση του Ολυμπιακός – ΑΕΚ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!