ΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ζωή μετά το VAR και μετά το “Μέχρι τέλους”

Το 2019 ο Ολυμπιακός πήρε μια ιστορική απόφαση που κάποιοι ειρωνεύτηκαν γιατί απλά ήξεραν ότι θα άλλαζαν πολλά.

Την ίδια σχεδόν περίοδο (λίγους μήνες μετά για την ακρίβεια) και τη σεζόν 2019-20 στην Ελλάδα και στο υπόλοιπο ποδόσφαιρο καθιερώθηκε το VAR. H καραμέλα της διαιτητικής εύνοιας θα έσβηνε, εάν φυσικλα γινόταν ή γίνεται ορθή χρήση του καθώς και το VAR, ,άνθρωποι το χειρίζονται.

Όταν λοιπόν πέρυσι ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Α1, με τη νέα εποχή πραγμάτων, έχει διεκδικήσει ήδη τρεις τίτλους (πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ) και έχει κατακτήσει και τους τρεις.

Ομοίως στο ποδόσφαιρο τα τρία προηγούμενα χρόνια που χρησιμοποιήθηκε το VAR, ο Ολυμπιακός κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (όσα δηλαδή έχουν γίνει με VAR), με τεράστιες μάλιστα διαφορές στη βαθμολογία, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή υπόνοια εύνοιας, οπότε προσπάθησαν φέτος να τον χτυπήσουν αλλίως… και ο νοών νοείτο!

Το συμπέρασμα; Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε και σε μπάσκετ και σε ποδόσφαιρο καθώς στο μπάσκετ φάνηκε αμέσως η αδικία τόσων ετών, ενώ στο ποδόσφαιρο η καραμέλα για το ότι ο Ολυμπιακός τα έπαιρνε με τη διαιτησία… έλιωσε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!