ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη με… σούπερ Πάπας και τώρα Ρεάλ Μαδρίτης

Νικητής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός που επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας και πλέον στρέφει την προσοχή του στον καθοριστικό αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Euroleague.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ξεκλινησε δυνατά την αναμέτρηση όμως στα μέσα αυτής άρχισε να χαλαρώνει και οι Πατρινοί το εκμεταλεύτηκαν και έμειναν κοντά στο σκορ, 17-15.

Στη δεύτερη περίοδο, ανέλαβε ο… Πάπας και με τρία στα τρία εύστοχα τρίποντα έδωσε σαφές προβάδισμα στον Ολυμπιακό που έκλεισε το δεκάλεπτο στο +13, με σκορ 43-30.

Στην τρίτη περίοδο, όπου ο Ολυμπιακπς συνήθως τελείωνει τα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, έκανε ακριβώς το ίδιο και έκλεισε το δεκάλεπτο με 26 πόντους μπροστά στο σκoρ, 70-44 και τον Βεζένκοφ να έχει φτάσει ήδη τους 15 πόντους.

Η τελευταία περίοδος είχε φυσικά… διαδικαστικό χαρακτήρα και ο Ολυμπιακός έφτασε στην άνετη επικράτηση με τελικό σκορ 97-60

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!