ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκησε την Αρμάνι και έκλεισε τον πρώτο γύρο στην κορυφή!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον πρώτο γύρο της Euroleague ως πρώτος στη βαθμολογία, έχοντας μεν συγκάτοικους αλλά καλύτερη διαφορά πόντων, γι αυτό είναι εκεί… ψηλότερα απ όλους!

Οι εευθεόλευκοι λοιπόν επικράτησαν της Αρμάνι σήμερα στο ΣΕΦ με 82-66
Πάμε να δούμε το ρεπορτάζ:

Στα πρώτα δέκα λεπτά ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε μια μικρή διαφορά στο σκορ για 8.30 λεπτά όμως στο τέλος του δεκαλέπτου όλα… έμπαιναν και με πρωταγωνιστή τον Πίτερς που ειχε 13 πόντους πορηγήθηκε με 27-15.

Το σκηνικό άλλαξε κάπως στο δεύτερο δεκάλεπτο που ήταν το καλύτερο της Αρμάνι και ψαλίδησε τη διαφορά κλείνοντας το στο +6 για τον Ολυμπιακό με τον Βεζένκοφ να πετυχαίνει ένα καθοριστικό τρίποντο στο φινάλε, αν και δεν ήταν 100% έτοιμος, όπως φάνηκε.

Η τρίτη περίοδος θύμισε κάπως την πρώτη.
Ο Ολυμπιακός για 6′ δεν ήταν τόσο εύστοχος αλλά μόλις ανέβασε την πίεση σε άμυνα και επίθεση με πρωταγωνιστές τους Black, Κάαναν και Παπανικολάου, η διαφορά ανέβηκε εκ νέου πάνω από τους 10π. και έκλεισε ξανά στο +15, 59-44.

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και το πάρτυ τελείωσε. Μεγαλος πρωραγωνιστής εκεί, ο Γουόκαπ ο οποίος έδωσε τα πάντα σε επίθεση και άμυνα και ήταν καθοριστικός στη σημερινή επικράτηση με 82-66.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Πίτερς 16 (3), Γουόκαπ 10 (2), Παπανικολάου 9 (1), ΜακΚίσικ 9 (1), Σλούκας 8 (2), Βεζένκοβ 8 (2), Φαλ 7, Μπλακ 6, Λαρεντζάκης 5 (1), Κάνααν 2, Μπολομπόι 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!