ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη σε ένα ματς θρίλερ!

Σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό σε ματς θρίλερ μέσα στην Ιταλία, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 83-85.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε δίχως τον Κ.Σλούκα κόντρα στην Μπολόνια, λόγω στομαχικών διαταραχών. Ανάλογο πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Σ.Βεζένκοφ, που όμως βρέθηκε στην 12αδα και αγωνίστηκε κανονικά

Στην πρώτη περίοδο οι πρωταθλητες Ελλάδας μπήκαν δυνατά και απέκτησαν προβάδισμα, όμως ο πρώην ερυθρόλευκος, Μίλος Τεόντοσιτςε απανωτά τρίποντα ισοφάρισε το ματς που έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στην απόλυτη ισοροπία, 22-22.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ με τον Ολυμπιακό όλως να καταφέρνει να βγάζει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 4 πόντους, 38-42, και τον Βεζένκοφ πρώτο σκορερ με 9 και τον ΜακΚίσικ να ακολουθεί με 8.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο του δεκάλεπτο και κατάφερε να πάρει προβάδισμα μέχρι 11 πόντους όπου και τελικά ολοκλήρωσε το τρίτο δεκάλεπτο στο +10, 53-63.

Έτσι φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο που η Βίρτους βρήκε εύκολο σκοράρισμα και όχι απλά ψαλίδησε τη διαφορά αλλά κατάφερε και να προηγηθεί και τα τελευταία λεπτά ήταν θρίλερ με συχνές αλλαγές προβαδίσματος. Ο Ολυμπιακός όμως παρά τους 30 πόντους που δέχθηκε σε αυτό το δεκάλεπτο, πήρε ξανά τα ηνία στα χερια του, και στο τέλος παρά τις όποιες… αυτοκτονιτικές τάσεις που είχε καθώς πήγε να χάσει δικό του ματς, έφτασε στη νίκη με τελικό σκορ 83-85.

Ολυμπιακός: Γουόλκαπ 8 (1), Παπανικολάου 17 (4), Βεζένκοφ 22 (3), Φαλ 5, Μακκίσικ 21 (1), Πίτερς 3 (1), Λούντζης 3 (1), Λαρεντζάκης 4, Κάνααν 2

Δείτε τη βαθμολογία πως διαμορφώθηκε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!