ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Περιστέρι έβαλε δύσκολα, αλλά ο Ολυμπιακός καθάρισε με Γουόκαπ

Δύσκολα έβαλε στον Ολυμπιακό το Περιστέρι του Σπανούλη, όμως ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη 1 δευτερόλεπτο πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ίσως και να υποτίμησε το Περιστέρι και οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφερναν να ξεφεύγουν από το σκορ.
, με την πρώτη περίοδο να λήγει 20-22 υπερ των Πειραιωτών. Στη δεύτερη ο Μπαρτζώκας έδωσε περισσότερο χρόνο σε Πάπας και Πίτερς, αλλά η ομάδα του Σπανούλη κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 44-42.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μπορεί να ανέκτησε το προβάδισμα όμως όταν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ, το Περιστερι ψαλίδησε τη διαφορά ξανά και έκλεισε υπερ των πρωταθλητών Ελλάδας στο +1 , για να φτάσουμε στη δραματική τέταρτη περίοδο όπου είχαμε τη μία ομάδα να κλέβει το προβάδισμα από την άλλη φτάνοντας στις τελευταίες 2 κατοχές, όπου το Περιστέρι κατόρθωσε 13 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε να πάρει το προβάδισμα με 86-85, όμως η τελευταία κατοχή άνηκε στον Ολυμπιακό και με ένα δίποντο του Γουόκαπ λίγο πίσω από τις ελεύθερες βολές χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό, 1 δευτερόλεπτο πριν το τέλος. Τελικλο σκορ, Περιστέρι – Ολυμπιακός 86-87

Ολυμπιακός : Κάνααν 11 (3), Παπανικολάου 13 (1), Βεζένκοφ 8, Φαλ 5, Γουόλκαπ 8, Πίτερς 5 (1), Λαρεντζάκης 13 (2), Μπολομπόι 1, Λούντζης 8 (1), Πάπας 2, Μπλακ 8, Σλούκας 5

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!