ΜΠΑΣΚΕΤ

Ασταμάτητος για μια ακόμη φορά!

Τι κι αν έπαιξε και πάλι χωρίς τους Σλούκα, Πίτερς αλλά και το γεμάτο ΣΕΦ, έδωσε ώθηση στον Ολυμπιακό και πάτησε σήμερα την Εφές.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης μπορεί να τον κέρδισε στον πρώτο γύρο αλλά η ομάδα του Μπαρτζώκα πήρε τη ρεβάνς και επικράτησε με 76-70.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα και απέκτησε αμέσως διαφορά 9 πόντων με τη λήξη της πρώτης περιόδου, για να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο, αλλά ένα κακό δίλεπτο του στέρησε την τεράστια διαφορά και μπήκε στο ημίχρονο με +10, 41-31, με τον Λούντζη να έχει ήδη 11 πόντους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός έμοιαζε ασταμάτητος και έφτασε τη διαφορά μέχρι και το +16, όμως το κακί τελευταίο δίλεπτο έδωσε τη δυνατότητα στην Εφές να μειώσει στους 7 και όλα να κριθούν στην τελευταία περίοδο. Εκεί, μπορεί η Εφές να έκανε ο,τι μπορούσε, όμως η άμυνα του Ολυμπιακού ήτνα το κλειδί της νίκης και έτσι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 76-70

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοβ 21 (4), Λούντζης 13 (3), ΜακΚίσικ 10, Φαλ ​10, Παπανικολάου ​8​ (1), Λαρεντζάκης 5 (1), Μπλακ 4, Μπολομπόι 2, Γουόκαπ 2 και Κάνααν 1. ​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!