ΜΠΑΣΚΕΤ

Ατέλειωτο πάρτι, 11-0, μέχρι τέλους και… τελικός

Την 11η σερί νίκη του απέναντι στον Παναθηναϊκό πέτυχε ο Ολυμπιακός και προκρίθηκε στον τελικό όπου αύριο θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια σχετική ισοροπία με τον Ολυμπιακό να μην έχει βρει ρυθμό και ουσιαστικά να πέφτει στον ρυθμό του Παναθηναϊκού, με τον Βεζένκοφ να έχει 14 πόντους και το δεκάλεπτο να λήγει με οριακό προβάδισμα του Ολυμπιακού, 22-19.

Στη δεύτερη περίοδο ο ρυθμός δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε τα μακρινά σουτ, κάτι το οποίο εκμεταλεύτηκε ο Παναθηναϊκός και έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 45-50.

Στην τρίτη περίοδο όλα άλλαξαν. Ο Ολυμπιακός με τον Κάαναν να…βαρά ασταμάτητα εύστοχα τρίποντα άνοιξε τη διαφορά και με επι μέρους σκορ περιόδου, 29-10, (με τον Παναθηναϊκό να βρίσκει πόντους κυρίως από βολές), ο Ολυμπιακός έθεσε τις βάσεις για τη νίκη.

Στην τέταρτη περίοδο o Ολυμπιακός έκανε σωστή διαχείρηση, δεν απειλήθηκε καθόλου, είχε διαρκώς τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο και έφτασε στη νίκη με τελικό σκορ 81-65.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!