ΜΠΑΣΚΕΤ

Έριξε… 33 πόντους στην Άλμπα με ολοκληρωτικό μπάσκετ (ξανά)

Πάρτι μέσα στη Γερμανία έκανε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 33 πόντους της Άλμπα Βερολίνου.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και ήταν “καυτοί” από την περιφέρεια, αυξάνοντας το προβάδισμα στο τέλος της περιόδου στο συν 15. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι οι τρεις ψηλοί, Φαλ, Μπλακ και Μπόλομποϊ είχαν από 2 φάουλ ο καθένας τους, από την άλλη ο Βεζένκοφ είχε ήδη 13 πόντους….

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η κατάστασ δεν άλλαξε , ο Ολυμπιακός είχε ένα σταθερό προβάδισμα το οποίο δεν απειλήθηκε ποτέ, απλά η Άλμα το περιόρισε στους 10 πόντους. Σκορ ημιχρόνου, Άλμπα – Ολυμπιακός 35-45.

Η τρίτη περίοδος ήταν καυτή για τον Ολυμπιακό και με ένα επιμέρους 10-28, εκτόξευσε τη διαφορά και η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, όπου εκεί η διαφορά εφτασε μέχρι και τους 37 πόντους, για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με σκορ 60-93.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοβ 28 (4), Γουόκαπ ​15 (3)​, Παπανικολάου 11 (1), Φαλ 9, Μπολομπόι 7, Κάνααν 6 (1)​, ΜακΚίσικ 5 (1), Λαρεντζάκης 4, Μπλακ 4, Λούντζης 2 και Τσάμης 2.

Δείτε το απίστευτο κάρφωμα του Παπανικολάου ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!