ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκησε άνετα τον Άρη και αύριο… ημιτελικός

O Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο του 2023 και έκανε ήδη το πρώτο βήμα νικώντας τον Άρη με 82-51.

Το ματς ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι αρχικα ισόπαλες με 4-4 και ο Ολυμπιακός με ένα σερί 18-0 έκλεισε το δεκάλεπτο στο 22-4 δείχνοντας ότι ήθελε από νωρίς να τελειώσει την κατάσταση.

Ο Άρης στο δεύτερο δεκάλεπτο έγινε πολύ πιο σκληρός στην άμυνα και περιόρισε κατά πολύ την επιθετικότητα του Ολυμπιακού, βρήκε σκοράρισμα και ολοκληρώθηκε το ημίχρονο με σκορ 39-24.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ομάδες χαλάρωσαν και προσέφεραν μεγαλύτερο θέαμα, κάτι που έγινε και στο τέταρτκ δεκάλεπτο, με τον Σλούκα να παίρνει και αυτός λίγο χρόνο συμμετοχής μετά από απουσία σχεδόν 20 ημερών. Πρώτος σκόρερ, ποιος άλλος, ο Βεζένκοφ με 15 πόντους και μία ασίστ και έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη με 82-51 και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του, από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοβ 15 (1), Μπλακ 14, Λαρεντζάκης 11 (3), Παπανικολάου 9 (1), Φαλ 9, Γουόκαπ 6, ΜακΚίσικ 6, Πάπας 3 (1), Πίτερς 3 (1), Σλούκας 3, Κάνααν 2 και Λούντζης 1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!