ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε τρίποντο με τριάρα στη Λαμία

Μία ακόμη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός, αυτή τη φορά στη Λαμία επικρατώντας με 0-3.

Αν και η Λαμία μπήκε καλύτερα και είχε δοκάρι με τον Τζανδάρη, οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τα πατήματα τους και απέκτησαν την υπεροχή. Το πρώτο προειδοποιητικό μύνημα ήταν η τριπλή ευκαιρία με τους Φορτούνη και Μπακαμπού που δεν κατάφεραν να τη στείλουν στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Χουάνγκ με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ και ο Κανός διπλασίασε τα δοκάρια λίγο αργότερα αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Τελικά τη λύση την έδωσε ο Σαμασέκου λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου με εξαιρετικό σουτ, έκανε το 0-1 και έδιωξε το όποιο άγχος.

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα. Μπορεί ο Μπακαμπού να έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στο δοκάρι, όμως λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 και τελείωσε οριστικά το ματς. Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Μπιέλ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην εκτός έδρας αναμέτρηση και στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!