ΜΠΑΣΚΕΤ

Σεσουάρ για “δολοφόνους”

🏀 Άλλη μια παράσταση σπάνιας μπασκετικής ομορφιάς και πάθους στο ΣΕΦ έφτασε στο τέλος της χτες το βράδυ..
Αυτή την φορά ο … Δολοφόνος ήταν ο Μιχάλης Λουτζης.
🏀 Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σκηνοθετεί την μπασκετική εκδοχή της ( άκρως πετυχημένης) θεατρικής παράστασης σεσουάρ για δολοφόνους.
Σε κάθε αγώνα πλέον κάνει την εμφανίσει του ένας διαφορετικός πρωταγωνιστής – παίχτης τού που αναλαμβάνει τον ρόλο του… “Δολοφόνου”.
🏀 Την μια ο Τόμας την άλλη ο Σάσα την επόμενη ο Μουσταφά την προηγούμενη ο Σάκ την Τρίτη ο Άιζαια χτες ο Μιχάλης..
Εμείς σαν θεατές το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μαντέψουμε πριν από κάθε ματς ποιος θα … καθαρίσει για λογαριασμό του σκηνοθέτη.

🏀 Αρκετοί λένε και καλά κάνουν βασικά , ότι το κεφάλι πρέπει να το έχουμε χαμηλά και ότι ο δρόμος είναι μακρύς
Αλλά πόσο εύκολο είναι να το καταφέρεις αυτό όταν μπροστά σου κάθε βδομάδα ξεδιπλώνεται αυτή η ατέλειωτη τρέλα αυτό το πάθος αυτή η μοναδική σύνδεση κόσμου και ομάδος ;
Σαν ενα ποτάμι που έχει φουσκώσει και στην κατεβάσια του θα παρασύρει ότι βρει στο διάβα του..Σαν ηφαίστειο που ξυπνά.. σαν δεύτερος κύκλος μιας τηλεοπτικής σειράς που έμεινε στην μέση πέρσι στο Βελιγράδι…
🏀 Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση στην Ευρώπη αλλά όταν βγαίνει μια … Πειραιώτικη άμυνα είναι λες και βάλαμε γκολ. Αυτό κάνει την διαφορά.
🏀 Εδώ και δύο χρόνια βλέπουμε ένα μπάσκετ που θαυμάζει όλος μπασκετικός κόσμος της Ευρώπης
Ας το χαρούμε. Ας το ζήσουμε.
Αυτό το ταξίδι είναι μοναδικό και σίγουρα στο τέλος κάτι θα μας χαρίσει.. λίγη τύχη θέλουμε. Μόνο λίγη.
🏀 Το ΣΕΦ πλέον θα είναι σ όλα τα ευρωπαϊκά ματς sold out. Θα καταγράψει σίγουρα ένα σπάνιο ρεκόρ ακόμα και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Αλλα με το συμπάθειο,τι καλύτερο έχει να κάνει κάποιος μεσοβδόμαδα απ’ το να πάρει την φίλη του τον φίλο του τα παιδιά του την γυναίκα του την παρέα του και να πάει να απόλαυση από κοντά την καλύτερη μπασκετική παράσταση στον κόσμο με εξαίρεση την άλλη όχθη του Ατλαντικού;
🏀 Γεγονός αδιαμφισβήτητο πλέον ότι ο μπασκετικός Ολυμπιακός είναι το πιο υγιές κομμάτι του Ελληνικού αθλητισμού αυτή την περίοδο. Σταθερό και σοβαρό διοικητικό μοντέλο με πλάνο όραμα και προγραμματισμό, τον κορυφαίο προπονητή (συν όλο το σταφ) στην Ευρώπη αυτή την στιγμή και ένα σύνολο παιχτών που βασίζεται στον Ελληνικό κορμό και σε επίλεκτους ξένους που θέλουν να γίνουν..” Έλληνες” και να ζήσουν μόνιμα στην Ελλάδα όταν βγούνε στην σύνταξη.
🏀 Ας κάνουμε υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να μαντέψουμε τον επόμενο… δολοφόνο επί Γερμανικού εδάφους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!