ΜΠΑΣΚΕΤ

Τί παράσταση δώσατε… ;

🏀 Σ ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εμφάνισε δύο διαφορετικά πρόσωπα μπορεί να πει κάποιος ότι στο τέλος επικράτησε σχετικά εύκολα.
🏀Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν λες και είχε ξεμείνει στην … Κρήτη.
Στο δεύτερο όμως τα πράγματα άλλαξαν και ο Ολυμπιακός έγινε η γνωστή πολεμική μηχανή που έχουν νιώσει σχεδόν όλοι φέτος.
🏀 Περίπου 9 χιλιάδες θεατές που γέμισαν το Φουέντε δε Σαν Λουίς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ειδικά στην τρίτη περίοδο μια παράσταση σπάνιας μπασκετικής ομορφιάς.
Ένα μπάσκετ απόλυτης επιβολής σε άμυνα και επίθεση. Τυχεροί μες την ατυχία τους οι φίλοι των νυχτερίδων, θα μπορούσε να πει κάποιος.
🏀 Τί Τόμας Γουοκαπ ήταν αυτός?
Ο Τεξανος άσος μετά από ένα ίσως μέτριο F8 ( για τα δικά του στάνταρ) στο Ηράκλειο της Κρήτης στην Βαλένθια μεταμορφώθηκε στον γνωστό.. πεζοναύτη του Ολυμπιακού και έκανε του αλατιού όποιον βρήκε μπροστά του.


🏀 Κώστας Παπανικολάου στην πιο ώριμη και ουσιαστική σεζόν της καριέρας.
🏀 Ο Σάσα είναι αξιοθαύμαστο πως καταφέρνει να διαχειρίζεται την κακή του απόδοση( σπανίως) μέσα στους αγώνες και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο τέλος της μέρας να μην έχει καταλάβει κανείς πως έχει φτάσει στους 18 πόντους.
🏀 Ο Κώστας Σλούκας δείχνει να έχει ανεβάσει για τα καλά στροφές μετά από το όχι και τόσο μικρό διάστημα που έμεινε εκτός.
Όσο πάμε προς το τέλος της διαδρομής ο Σλούκι θα κάνει αυτό που μας έχει μάθει εδώ και χρόνια… θα βάλει το γκάζι στο πάτωμα.
🏀 Η φετινή Ευρωλίγκα είναι ένα πραγματικό ναρκοπέδιο. Όλοι μπορούν να χάσουν από όλους.
Δεν υπάρχει εύκολο ματς για κανέναν.
Το αντίθετο θα λέγαμε.
🏀 4 στα 4 μέσα στην Ισπανία!!!
Τρομακτικό επίτευγμα.
Όταν οι απέναντι μάλλον δεν θα καταφέρουν να φτάσουν συνολικά τις τέσσερις εκτός έδρας νίκες.
🏀 Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε προβλέψει ότι μέχρι το τέλος της σεζόν όλα τα ευρωπαϊκά ματς στο ΣΕΦ θα είναι … Τίγκα. Κάτι λίγα κομμάτια έχουν απομείνει για το ματς με την Μπάγερν που είναι σε … 15 μέρες!!
Καλά για Μπαρτσελόνα ούτε… σκαλοπάτι δεν θα υπάρχει.
🏀 Το γεγονός ότι όλη η μπασκετική Ευρώπη παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός παίζει το πιο επιβλητικό και ωραίο μπάσκετ φέτος συν τού ότι κάθε ματς στο ΣΕΦ πλέον είναι sold out σε γεμίζει με περηφάνια και ανυπομονησία για το μέλλον. .
🏀 Κλείνοντας θα κάνουμε ένα σχόλιο για την κατάκτηση του κυπέλλου απ’ την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Αυτό το τμήμα έχει ανάγκη όσο τίποτε άλλο τους τίτλους.
Τώρα που οι πλανήτες έχουν ευθυγραμμιστεί πρέπει να φορτώσει τίτλους. Έχει λιγότερα τρόπαια αναλογικά με τον ατελείωτο χρόνο και χρήμα που έχουν ξοδέψει οι ιδιοκτήτες του όλα αυτά τα χρόνια.
Το αξίζει .
Το μπορεί. Έχουμε την πίστη ότι φέτος θα πετύχει να συλλέξει ότι κούπα βρει στο δρόμο του.
Στην Κρήτη ,όπως και τότε.. ήταν ΤΟ ΠΡΏΤΟ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!