ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αντίο του Μαρσέλο στο Instagram


Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Μαρσέλο δεν πήγε καθόλου όπως θα ήθελαν οι δύο πλευρές, και αν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου  είχε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023 τελικά, ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Παρόλα αυτά ο Μαρσέλο αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό λέγοντας:

Έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα, στις οποίες με υποδέχτηκαν θερμά σε ένα νέο σπίτι, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποι του έχουν όλη μου την καρδιά και δεν θα είναι η τελευταία μου φορά σε αυτή την καταπληκτική χώρα. Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού.


Παρόλο που η σύντομη διαμονή, η εμπειρία και οι φίλοι που έκανα εκεί θα μείνουν για πάντα σημαδευτές στη ζωή μου. Σήμερα αποχαιρετώ αλλά αφήνω τη στοργή και τον σεβασμό μου στον Πρόεδρο, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους εργαζόμενους και τους φιλάθλους του συλλόγου. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα επιτυχημένο μέλλον! Ευχαριστώ, Ολυμπιακέ”.

View this post on Instagram

A post shared by Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!