ΜΠΑΣΚΕΤ

19η φετινή νίκη, κερδίζοντας ΞΑΝΑ την Μπαρτσελόνα!

Την 7η νίκη του απέναντι σε Ισπανικές ομάδες σε 8 αναμετρήσεις πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός για φέτος, καθώς επικράτησε της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν πέτυχε το 2 στα 2 απέναντι στη Μπαρτσελόνα πετυχαίνοντας τη 19η φετινή νίκη, κλειδώνοντας ουσιαστικά – αρχικά την 8αδα.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μην ξεκίνησαν όσο καλά θα ήθελαν στην πρώτη περίοδο καθώς βρέθηκαν να χάνουν έως και 10 πόντους, όμως οι παίκτες που ήρθαν στη δεύτερη περίοδο από τον πάγκο (Μακ Κίσικ, Λαρεντζάκης και Μπλακ) άλλαξαν την κατάσταση στο δεύτερο δεκάλεπτο. Εκεί λοιπον οι ερυθρόλευκοι με όπλο την άμυνα και με ένα εκπληκτικό σερί, έκαναν το 11-20 του πρώτου δεκαλέπτου, 29-27 στο ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο και με πρωταγωνιστές τους παίκτες που αναφέραμε πριν (Λαρεντζάκης, Μακ Κίσικ και Μπλακ) , ο Ολυμπιακός διατήρησε ένα ισχνί προβάδισμα στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (50-45) το οποίο διατήρησε ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ και έφτασε στη ικη με 77-70. MVP ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τον Σάσα Βεζένκοφ να κλειδώνει το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο. Επόμενο ματς με την Μπάγερν την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Δείτε λοιπον πως ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελόνα μέσα από βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης (highlights) ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Λαρεντζάκης 14 (4), ΜακΚίσικ 14 (3), Βεζένκοβ 13 (2), Παπανικολάου 8 (2), Πίτερς 6, Γουόκαπ 6, Μπλακ 6, Φαλ 5 και Σλούκας 3

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!