ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα μετά από 7 σερί νίκες

Mετά από 7 σερι νίκες και σχεδόν 2 μήνες αήττητος στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αρμάνι.

Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν σε μια κακή βραδιά για τα δεδομένα τους και αυτό το δείχνει το γεγονός πως το ημίχρονο τους βρήκε να έχουν πετύχει μόλις 32 πόντους. Και όμως ήταν μέσα στο παιχνίδι καθώς η Αρμάνι ήταν μπροστά στο ημίχρονο με μόλις 3 πόντους (35-32).

Τα πράγματα άλλαξαν στο τρίτο δεκάλεπτο όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν πετύχει μόλις 2 πόντους στα πρώτα 4:30 λεπτά, ενώ η Αρμάνι αύξανε διαρκώς τη διαφορά της, φτάνοντας την μέχρι και τους 15 πόντους, με τον Ολυμπιακό να τη μειώνει, αλλά στο τέλος οι Ιταλοί με σερί πόντων και buzzer beater , έκλεισε το ημίχρονο με 61-46.

Στην τέταρτη περίοδο τα πράγματα δεν άλλαξαν αρκετά. Η Αρμάνι έφτασε τη διαφορά μέχρι και τους 20 πόντους και η επιστροφή από τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολη. Έτσι ήρθε η δεύτερη ήττα για το 2023 στην Euroleague με τελικό σκορ 83-62.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοβ 10 (2), Γουόκαπ 10 (1), Παπανικολάου ​8​ (1), Σλούκας 8, Λαρεντζάκης 6 (2), ΜακΚίσικ 5 (1), Πίτερς 5 (1), Μπλακ ​4​, Φαλ 4 και Κάνααν 2.

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακού ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!