ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκησε στο Κάουνας και κλείδωσε πρώτος τα playoffs

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την είσοδο του στην 8αδα και παράλληλα διατηρήθηκε στην πρώτη θέση μόνος, πρώτος και… ωραίος!

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και μπορεί να μην είχαν το προβάδισμα στο πρωτο δεκάλεπτο, όμως με έναν εντυπωσιακό ΜακΚίσικ στη δεύτερη περίοδο έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ και στο +6 (34-40).

Η τρίτη περίοδος ήταν και η καλύτερη για τους ερυθρόλευκους όπου πάτησαν γκάζι και με έναν… άχαστο Βεζένκοφ έφτασαν και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο +12 (49-61). Παρόλα αυτά τίποτα δεν είχε τελειώσει. Η Ζαλγκίρις έκανε το come back, ισοφάρισε και εν συνεχεία προσπέρασε τον Ολυμπιακό για να πάμε σε ένα φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς. Εκεί οι ερυθρόλευκοι παίζοντας 2 πολύ καλές άμυνες πήραν τη νίκη καθώς 6 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Βεζένκοφ (ποιος άλλος θα πείτε) με ένα ακόμα εύστοχο δίποντο και ενώ το σκορ ήταν 72-72, χαρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.
Τελικό σκορ Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 72-74

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Γουόλκαπ 3 (1), Φαλ 6, Βεζένκοφ 25 (2), Παπανικολάου 8 (1), Λαρεντζάκης 7 (1), Λούντζης 3 (1), Μακκίσικ 18 (1), Πίτερς 2, Κάνααν 2

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!