ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς: «Τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζουμε από νωρίς»

Αλλη μία διδακτική ήττα δέχτηκε χθες ο Παναθηναϊκός, τη 19η συνολικά, αλλά ο Ολυμπιακός κάνει… κοιλιά (σύμφωνα με τους αντικειμενικούς).

Οι πράσινοι λοιπόν έχουν ξεχάσει τί θα πει νίκη και όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να κάνουν το άσπρο-μαύρο, οι δηλώσεις του Σάσα Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του ματς δείχνουν πώς βλέπουν τον Παναθηναϊκό οι ευρωπαίοι και όχι οι δικοί μας… διδακτικοί αντικειμενικοί!

Συγκεκριμένα μετά τη χθεσινή νίκη της Μονακό εναντίον του Παναθηναϊκού, ο κόουτς των Γάλλων, Σάσα Ομπράντοβιτς είπε μεταξύ άλλων ότι «ο Παναθηναϊκός δεν έχει πίεση» καθώς δεν κυνηγάει τίποτα απολύτως, ούτε… να “πέσει” στο Eurocup, με κλειστό συμβόλαιο, ούτε φυσικά καμιά 8αδα, αλλά πάνω απ όλα επειδή η Μονακό άργησε να κλειδώσει τη νίκη, τόνισε πως «τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζουμε από νωρίς».

Δεν τα λέμε εμείς παιδιά “που δεν είμαστε αντικειμενικοί” , ο Σάσα Ομπράντοβιτς τα λέει, ο προπονητής ομάδας με μηδέν ευρωπαϊκά… Αλλά λογικά η… αστυνομία στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα φταίει πάλι, όπως στο βόλλεϋ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!