ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟPAP ARENA: Το… κάστρο με τις κόκκινες κάρτες

Ένα απίστευτο στατιστικό βλέπουμε φέτος στο OPAP ARENA!

Φαίνεται πως στο νεόκτιστο γήπεδο της ΑΕΚ οι διαιτητές είναι λίγο…. αυστηροί με τους αντιπάλους των κιτρινόμαυρων!

Εκτός του ότι πέναλτι οι αντίπαλοι της δεν παίρνουν ούτε με αίτηση (σε αντίθεση με την ΑΕΚ), υπάρχει μια… αγάπη με τις κόκκινες κάρτες!

Συγκεκριμένα, χθες ο Ολυμπιακός, έγινε η τέταρτη σερί ομάδα που παίρνει κόκκινη κάρτα μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια! Αρχικά πριν από 4 εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ, όταν και υποδέχτηκε τον Άρη, ο Άρης έμεινε με 10 παίκτες με την αποβολή του Ετέμπο και ενώ το σκορ ήταν 1-0 και οι κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης δεν πήραν καταφανέστατο πέναλτι που ζήτησαν… Τελικό σκορ; 3-0!

Αμέσως μετά στο OPAP ARENA ήρθε ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Λιβαδειάς πήρε κόκκινη κάρτα και πέναλτι για την ΑΕΚ και όλο το δεύτερο ημίχρονο το έβγαλε με παίκτη παραπάνω η ΑΕΚ… Νίκη τελικά με 3-0.

Επόμενη ομάδα που πήγε στο OPAP ARENA ήταν ο Αστέρας Τρίπολης… Πέρασαν μόλις 4 λεπτά από την έναρξη της αναμέτρησης και ο Αστέρας ως εκ θαύματος… ναι καλά μαντέψατε, έμεινε με 10 παίκτες, μετά από αποβολή του Γκαρντάφσκι! Οι ΑΕΚ λοιπόν έπαιξε με παίκτη παραπάνω σε όλο το ματς και νίκησε φυσικά με 2-0!

Έτσι φτάσαμε χθες στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπου ο Ολυμπιακός και ενώ έπρεπε να παίζει αυτός με παίκτη-ες παραπάνω, τελικά ήταν αυτός που πήρε κόκκινη κάρτα με τον Μπίελ! Το σκορ ήταν 0-3 και θα… έγραφε κι άλλα, αλλά τελικά έληξε 1-3.

Τέσσερα σερί ματς λοιπόν μέσα στο OPAP ARENA, τέσσερις κόκκινες για τους αντιπάλους της ΑΕΚ… Αυτά…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!