ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Με μόνο στόχο την επιστροφή στις νίκες θα αντιμετωπίσει τov ΠΑΟΚ σήμερα ο Ολυμπιακός στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ύστερα από το απρόσμενο στραβοπάτημα με τον Άρη αλλά και την επίσης απρόσμενη αποχώρηση του Μλιτσελ, ο Ολυμπιακός καλείται να βρει την ψυχική δύναμη ώστε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για την αναμέτρηση εναντίον του ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία επανήλθε ο Χάμες και η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η αναμέτρηση λοιπόν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει σήμερα το βράδυ της Τετάρτης 5/4 στις 21:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs και θα την παρακολουθήσετε ζωντανά από την Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 1 HD.

⚽️ 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 🇬🇷 𝗣𝗢-𝗠𝗗𝟑
🆚 𝝥𝝖𝝤𝝟
🏟 Γ.Καραϊσκάκης
🗓 5/4/2023
⏱ 𝟐𝟏:𝟎𝟬
📺 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗼𝘁𝗲𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 1HD

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!