ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Νίκησε τον Παναθηναϊκό, έκανε το σερί 50-0 και πέρασε στα ημιτελικά!

Την  πρόκριση στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος «σφράγισε» η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Παίζοντας εξαιρετική άμυνα για τρία οκτάλεπτα (2-9), οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν εύκολα με 14-7 του Παναθηναϊκού στο Δημοτικό κολυμβητήριο στο Γουδή, στο δεύτερο ματς της φάσης 1-8 των πλέι οφ της Α1. Μετά την άνετη επικράτηση (17-5) στον πρώτο προημιτελικό στο Παπαστράτειο, ο Θρύλος κέρδισε άνετα και το δεύτερο ματς στην έδρα των «πράσινων», έκανε το 2-0 στη σειρά και εξασφάλισε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Α1. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν, πλέον, 50 διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού, διευρύνοντας το σερί (50-0) που «τρέχουν» 22 χρόνια και συγκεκριμένα, από τον Φεβρουάριο του 2001.

Ο Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στο ματς και με τέρματα των Βάμος (7:26), Φουντούλη (3:29) και Κολόμβο (2:18), «έκλεισε» με 3-0 προβάδισμα την πρώτη περίοδο. Με γκολ του Φουντούλη (0:10), οι νταμπλούχοι Ελλάδας έφτασαν στο 5-1 του ημιχρόνου, με τον Έλληνα περιφερειακό να «χτυπάει» και στο ξεκίνημα (7:28) του τρίτου οκτάλεπτου, για το +5 (1-6). Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 6-2, όμως ο Γενηδουνιάς «απάντησε», επαναφέροντας το +5 (2-7) για τον Θρύλο, ο οποίος έφτασε στο 8-2, με ωραίο γκολ του Βάμος από την περιφέρεια (1:38). Το 9-2 της τρίτης περιόδου διαμόρφωσε ο Παπαναστασίου, στα 12 δευτερόλεπτα, με σουτ από την περιφέρεια. Στην τέταρτη περίοδο, οι «ερυθρόλευκες» χαλάρωσαν στην άμυνα και δέχθηκαν πέντε τέρματα, όμως επικράτησαν εύκολα, με double score (7-14) στο Γουδή.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-2, 1-4, 5-5

Πηγή: Olympiacossfp.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!