ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στην ΕΡΤ σήμερα ο 4ος τελικός, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-23.

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης βρίσκονται μια «ανάσα» από τον τίτλο της Volley League, τον οποίο θέλουν να κατακτήσουν, σήμερα Παρασκευή (28/4), στον τέταρτο τελικό στην έδρα του ΠΑΟΚ.
Στις 19:15 λοιπόν ζωντανά από την ΕΡΤ 3, ο Θρύλος αντιμετωπίζει τους «ασπρόμαυρους» στην Πυλαία, για την τέταρτη τελική «μάχη», με στόχο το 3-1 στη σειρά και την κατάκτηση του 31ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Υπενθυμίζεται, ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2-1 στη σειρά με ανατροπή, αφού στον πρόσφατο (25/4) τρίτο τελικό της διοργάνωσης στο κλειστό του Ρέντη, νίκησαν με 3-2 σετ (από 0-2) τον ΠΑΟΚ.

Δείτε επίσης:
Διαβάστε την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη της σπουδαίας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε για το 2ο παιχνίδι της σειράς των playoffs της Euroleague ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!