ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος της Regular Season! Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Μπασκόνια στο ΣΕΦ και ταυτόχρονα έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στην μορφή που έχει εδώ και κάποια χρόνια η Euroleague (όπου όλοι παίζουν με όλους) που τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Regular season

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και ήδη με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ήταν μπροστά με 8 πόντους. Όπλο του για ένα ακόμα παιχνίδι η πολύ καλή άμυνα και φυσικά ο Βεζένκοφ που μέτραγε ήδη 7 πόντους.

Στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε τον ρυθμό του, βρήκε όμως έναν εξαιρετικό Χάουαρντ που κράταγε την Μπασκόνια όσο πιο κοντά στο σκορ γινόταν. Σκορ ημιχρόνου 45-33.

Η γενικότερη εικόνα δεν άλλαξε ούτε στην τρίτη περίοδο. Οι Βάσκοι πάλευαν να μπουν ξανά στο ματς αλλά ο εξαιρετικός Βεζένκοφ που με την ολοκλήρωση τηε τρίτης περιόδου μέτραγε 21 πόντους έδινε διαρκώε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό και έτσι οι δυο ομάδες μπήκαν στην τελευταία περίοδο με σκορ 66-55. Έτσι φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο που οι Πειραιώτες κάνοντας σωστή διαχείρηση του αγώνα έφτασαν στην επικράτηση με τελικό σκορ 86-78.

Ολυμπιακός: Φαλ 2, Παπανικολάου 16 (4), Βεζένκοφ 23 (1), Κάνααν 3 (1), Σλούκας 15 (2), Λαρεντζάκης 5 (1), Μακκίσικ 9 (1), Πίτερς 5 (1), Μπολομπόι 3, Μπλακ 5

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!