ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ντέρμπι αιωνίων σήμερα, έστω και με μια μέρα καθυστέρηση.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, πραγματοποίησε χθες την τελευταία του προπόνηση πριν από το σημερινό παιχνίδι της Δευτέρας (8/5) εναντίον του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Ο Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή στους ποδοσφαιριστές και μέσα σε αυτή συμπεριέλαβε μετά τις 2 Απριλίου και τον Κανός, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Συγκεκριμένα ο Γάλλος κόουτς θα έχει στην αποστολή μαζί του, τους:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από το Cosmote Sports 2 HD.


⚽️ 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 🇬🇷 𝗣𝗢-𝗠𝗗𝟗
🆚 𝝥𝝖𝝤
🏟 Γ.Καραϊσκάκη
🗓 8/5/2023
⏱   𝟐𝟏:𝟎𝟎
📺 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗼𝘁𝗲 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 2 HD

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!