ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός είναι στο Final-4 της Euroleague!

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε! Οι ερυθρόλευκοι είναι στο final-4 του Κάουνας και θα παλέψει για το 4ο Ευρωπαϊκό του!

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά από τη Φενέρ στο πρώτο δεκάλεπτο και με μπροστάρη τον αρχηγό του που μετρούσε ήδη 10 πόντους ήταν μπροστά με 20-5. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Φενέρ προσπέρασε, όμως ο Ολυμπιακός σε εκείνο το σημείο έκανε ένα σερί 15-0 και εκτόξευσε τη διαφορά στους 13 πόντους και να ολοκληρωθεί το ημίχρονο λίγο αργότερα με σκορ 44-33.

Στην τρίτη περιόδο η Φενέρ προσπάθησε με αντιαθλητικό παιχνίδι να αλλάξει τη ροή του ματς και με έναν Ιτούδη διαρκώς να… διαμαρτύρεται μένοντας ατιμώρητος εν αρχή και εν συνεχεία δόθηκε η πρώτη τεχνική ποινή… Ο Κώστας Σλούκας πήρε το όπλο του, έφτασε τις 1500 ασίστ στην Euroleague , ενώ έκλεισε την τρίτη περίοδο έχοντας σε εκείνο το σημείο πετύχει 18 πόντους. Έτσι η τρίτη περίοδος βρήκε τον Ολυμπιακό μπροστά με 65-52.

Έτσι φτάσαμε στην τέταρτη και τελευταία περίοδο όπου τίποτα δεν μπορούσε να του το χαλάσει του Ολυμπιακού! Ο Κώστας Σλούκας συνέχισε να οδηγεί τον Ολυμπιακό μοιράζοντας και σκοράροντας και το final4 ερχόταν όλο και πιο κοντά! Έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν σε ένα ακόμα final -4 της Euroleague νικώντας με 84-72.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!