ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τεσσάρα μέσα στη Λεωφόρο με το αγαπημένο του… 1-4 (video)

Ήταν 16 Μαΐου του 2021, όταν ο Ολυμπιακός πήγαινε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τα playoff της Super League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Σα, Εμβιλά, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Χασάν σε ένα σύστημα 3-4-3. Οι Πειραιώτες κατόρθωσαν να προηγηθούν πολύ νωρίς με τον Μασούρα ύστερα από ασίστ του Ελ Αραμπί. Ο ίδιος παίκτης ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου τέρματος με τον Χασάν αυτή τη φορά να δίνει την πάσα. Ο Χασάν στη συνέχεια έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του ΠΑΟ όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής πήγε στο VAR και είδε πέναλτι υπερ του ΠΑΟ στην προηγούμενη φάση. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βιγιαφάνιες αλλά ο Σα έπεσε σωστά και κράτησε το 0-2. Το γκολ τελικά μπήκε, όμως και πάλι αυτός που το έβαλε ήταν ο Ολυμπιακός. Ο Μασούρας αυτή τη φορά, σέρβιρε και ο Ελ Αραμπί σκόραρε γράφοντας το 0-3, σκορ που ήταν το τελικό του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, μπορεί ο Ολυμπιακός να ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, όμως ο Παναθηναϊκός με τον Μαουρίσιο ήταν αυτός που σκόραρε και μείωσε σε 1-3. Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και πλησίασε στο γκολ δύο φορές αλλά τελικά αυτό δεν έγινε καθώς ο Χριστογιώργος έσωσε την ομάδα του. Αρχικά σε σουτ του Εμβιλά και σε επόμενη φάση σε σουτ του Χασάν. Όμως το…αγαπημένο τους 1-4 δεν το έχασαν οι Παναθηναϊκοί. Ο Ελ Αραμπί με πολύ όμορφη κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ανδρούτσου έκανε το 1-4 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού.

Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο τι είχε συμβεί:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!