ΔΙΕΘΝΗ

Όταν ο Ζλάταν υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού (video)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και σίγουρα το ποδόσφαιριο θα είναι πλέον πιο φτωχό.

Ο Σουηδός Σούπερ σταρ είχε αντιμετωπίσει 2 φορές τον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Παρί ΣΖ το 2013 για τους ομίλους του Champions League και είχε μείνει εντυπωσιασμένος με την ατμόσφαιρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Συγκεκριμένα ο Σουηδός Σούπερ σταρ είχε πει μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, σε έναν αγώνα που είχε λήξει 1-4, όμως το σκορ ήταν άκρως πλασματικό:

«Σημασία έχει η νίκη που πήραμε. Επικρατήσαμε 4-1. Μοιάζει εύκολο, αλλά δεν ήταν. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν εκπληκτικός και είναι μεγάλο αβαντάζ για τον Ολυμπιακό». Ενώ στη συνέχεια των δηλώσεων του ξαναείπε:

«Είχα μιλήσει με τον Μέλμπεργκ και μου είχε πει πως όντως ο κόσμος είναι φανταστικός. Τελικά, το έζησα και εγώ αυτό και η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη». Δείτε το βίντεο του redpen.gr από την ατμόσφαιρα εκείνο το βράδυ στο βίντεο που ακολουθεί, στο 0:30′:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!