ΜΠΑΣΚΕΤ

Τον κέρδισε από… συνήθεια

Νικητής του πρώτου τελικού της Basket League αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός.

Απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό της Basket League και έκανε το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 10-0, ενώ έφτασαν τη διαφορά μέχρι και τους 16 πόντους και ολοκλήρωσαν το δεκάλεπτο με 26-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και ο Παναθηναϊκός έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα και η διαφορά άρχισε να πέφτει και να φτάνει ώς και τους 5 πόντους, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 41-33.

Στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός μπήκε πάλι καλύτερα έκανε ένα σερί 7-0 και η διαφορά έφτασε στον πόντο. Εκεί ο Ολυμπιακός σοβαρεύτηκε και αύξησε πάλι τη διαφορά κλείνονταα το δεκάλεπτο στο +13.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν αγνώριστος… Η ομάδα του Παναθηναϊκού κατάφερε να γυρίσει το -13 και 1:58 πριν το τέλος να πάρει για πρώτη φορά το προβάδισμα στον αγώνα και ο αγώνας οδηγήθηκε σε ένα δραματικό φινάλε. Εκεί μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή και οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν ξανά το προβάδισμα και να κερδίσουν με τρεις πόντους διαφορά. Τελικό σκορ 73-70

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!