ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική νίκη με Ελ Αραμπί απ’τα παλιά!

Νικητής με 2-1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός που επικράτησε στο πρώτο φιλικό για τη σεζόν 2023-24

Απέναντι στη Σλοβάτσκο ο Μαρτίνεθ που έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο, παρέταξε τον Ολυμπιακό με τους: Τζολάκη, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ και Μπα στην άμυνα. Στον άξονα οι Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Φορτούνης. Στα δύο άκρα της επίθεσης οι Μπιέλ και Βρουσάι και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο επιθετικοί και κατάφεραν να βρουν 2 γκολ πριν βγει το ημίχρονο. Σκόρερ και στα 2 ο Ελ Αραμπί.

Με το που άρχισε το 2ο μέρος ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε έξι αλλαγές. Στο ματς πέρααν οι Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Ραμόν και Μασούρας και ο Ντόι. Η Σλοβάτσκο πάντως βρήκε το γκολ στο 48′ με τον Γιουρόσκα. Το επόμενο όμωε γκολ δεν ήρθε από κανέναν και έτσι η πρώτη φιλική φετινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού τον βρήκε νικητή με 2-1.

Συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό έπαιξαν οι: Τζολάκης (46′ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (46′ Ραμόν), Ντόι, Μπα (65′ Μπαγκαλιάνης), Ροντινέι (46′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46′ Ρέτσος), Καρβάλιο (65′ Λιάτσος), Φορτούνης (65′ Πέπε), Μπιέλ (46′ Μασούρας), Βρουσάι (65′ Ζινερνάγκελ) και Ελ Αραμπί (65′ Μπουτούτσι).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!