ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό διπλό μέσα στην έδρα της Ρέιντζερς

Το πιο δυνατό του φιλικό στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, έδωσε ο Ολυμπιακός στη Σκωτία απέναντι στη Ρέιντζερς. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και πήραν τη νίκη μέσα στο «Ibrox» με 1-3.

Στο 44′ ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ στη Σκωτία, ενώ το 1-1 έγινε με πέναλτι του Ταβερνιέρ στο 52′ και το 1-3 διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Καρβάλιο στο 57′ και 70′.

Ο Ολυμπιακός στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στη Ρέιντζερς η οποία σε λίγες ημέρες ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο σημαίνει πως βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας. Παρόλα αυτά όμως οι «ερυθρόλευκοι» πέρα από τη φιλική νίκη που πήραν, είχαν και καλή παρουσία στην εκτός έδρας αναμέτρηση.Στο 4′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με το μακρινό σουτ του Ράσκιν, αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το επίσης σουτ από μακριά του Λάμερς στο 25′. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε την πρώτη του καλή στιγμή στο 39′, όταν ο Καρβάλιο εκτέλεσε κόρνερ και ο Φορτούνης με σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 44′, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ελ Αραμπί «έστρωσε» την μπάλα στον Κίνι ο οποίος έκανε το σουτ όμως κόντραρε και κατέληξε στον Φορτούνη, με τον Έλληνα μέσο να κάνει το σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής και με εξωτερικό φάλτσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάποια αλλαγή με το ξεκίνημά του, ενώ στο 51′ η Ρέιντζερς κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή του Πασχαλάκη στον Κάντγουελ ο οποίο κέρδισε την μπάλα στο χώρο του κέντρου. Το πέναλτι εκτέλεσε ένα λεπτό μετά, 52′, ο Ταβερνιέρ και έκανε το 1-1 στο ματς.

Ο Ολυμπιακός όμως αντέδρασε αμέσως και στο 57′ μπόρεσε να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Ο Μαντί Καμαρά άλλαξε ωραία το παιχνίδι στα δεξιά για τον Μασούρα, ο οποίος έκανε την κεφαλιά-πάσα για τον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός έκανε το πλασέ με διπλή προσπάθεια, χωρίς όμως να βάλει τη δύναμη που έπρεπε και ο Καρβάλιο ήρθε σαν… τρέιλερ και πλάσαρε για το 1-2 στην αναμέτρηση. Ένα λεπτό μετά, στο 58′, ο Ελ Αραμπί έκανε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει άουτ, ενώ στο 61′ ο Σίμα μετά από ατομική ενέργεια πλάσαρε και ο Πασχαλάκης κατάφερε να διώξει την μπάλα, ενώ το ίδιο έπραξε και στο 64′ στην προσπάθεια του Λάμερς. Ο Μπιέλ στο 67′ σέντραρε από τα δεξιά, ο Μασούρας δοκίμασε την κεφαλιά από μακρινή απόσταση, όμως η μπάλα πήγε άουτ. Στο 70′ όμως διαμορφώθηκε το 1-3 και με ωραίο τρόπο. Γύρισμα του Ροντινέι από τα δεξιά, ο Καρβάλιο έκανε το σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχωνΘυμίζουμε το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού, είναι το Σάββατο 29/07 στις 17:00, στην Αγγλία κόντρα στη Νόριτς στο Carrow Road Stadium.

Ρέιντζερς (Μίκαελ Μπιλ): ΜακΡόρι (46′ ΜακΛάφλιν), Τάβερνιερ, Σούταρ, Ντέιβις (46′ Ιφέκο), Μπάρισιτς (62′ Ριντβάν), Ντόουελ (62′ Λάντστραμ), Ράσκιν (79′ Χάτζι), Κάντγουελ (81′ Ράις), Λάμερς, Σίμα (79′ Ματόντο), Ντέσερς (62′ Φάσιον Τζούνιορ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι (66′ Ραμόν), Ρέτσος, Ντόη (89′ Μπα), Ροντινέι, Μαντί Καμαρά (66′ Μπουχαλάκης), Ιμπόρα, Καρβάλιο (81′ Ανδρούτσος), Φορτούνης (66′ Βρουσάι), Μασούρας (81′ Αγκ. Καμαρά), Ελ Αραμπί (66′ Μπιέλ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!