ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία στο δεύτερο φιλικό

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας έδωσε σήμερα ο Ολυμπιακός.

Απέναντι στη Νόρτζελαντ έδωσε ο Ολυμπιακός το δεύτερό του φιλικό, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που πραγματοποιείται στην Αυστρία. Οι Πειραιώτες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τον τεχνικό της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές και να δοκιμάζει διάφορα σχήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά, όταν ο Φορτούνης «γέμισε» στην αντίπαλη περιοχή με εκτέλεση φάουλ, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 20′, ο Φορτούνης έκανε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να πηγαίνει άουτ, ενώ στο 32′ απείλησε ο Μασούρας επίσης με σουτ και ο Α. Χάνσεν έδιωξε σε κόρνερ.


Στο 40′ ο Ροντινέι γλίστρησε και έκανε πέναλτι στον Ντιομάντε, με τον Ίνγκβαρσεννα το εκτελεί και να σημειώνει το 1-1, χωρίς ουσιαστικά η Νόρτζελαντ να έχει απειλήσει τον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προχώρησε σε αλλαγές και στο 55′ ήρθε η ισοφάριση. Συγκεκριμένα, μετά από ωραία προσπάθεια του Καρβάλιο στο κέντρο έδωσε στον Μασούρα, με τον Έλληνα εξτρέμ να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά από κοντά να κάνει το 1-1.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεσαν για το δεύτερο γκολ, στο 86′ ο Καρβάλιο σέντραρε από τον άξονα, ο Βρουσάι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, 87′, ο Μπουτούτσι έκανε το μακρινό σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της Νόρτζελαντ!

Έτσι έμεινε το 1-1, με το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού στην Αυστρία να είναι προγραμματισμένο για τις 19 του μήνα, κόντρα στη Σαμπάχ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντ. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης (46′ Τζολάκης), Ροντινέι (78′ Ανδρούτσος), Ρέτσος (78′ Μπαγκαλιάνης), Μπα (88′ Πέπε), Ρέαμπτσουκ (65′ Βρουσάι), Χουάνγκ (46′ Καρβάλιο), Μπουχαλάκης (65′ Ντόη), Μασούρας, Μπιέλ (65′ Λιάτσος), Φορτούνης (46′ Ραμόν), Ελ Αραμπί (78′ Μπουτούτσι).

Νόρτζελαντ: Α. Χάνσεν, Βιλάντσεν, Κ. Χάνσεν, Γιένσεν, Φριζ, Τβέρκσον, Σβένσον, Ντιομάντε, Μ. Χάνσεν, Ίνγκβαρσεν, Οσμάν.

Πηγή: Olympiacos.org

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!