ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα συγκινητικά λόγια του Βεζένκοφ προς τους φίλους του Ολυμπιακού

Ημέρα αποφάσεων ήταν η σημερινή για τον Σάσα Βεζένκοφ !

Ο Βεζένκοφ είχε να αποφασισει για το μέλλον του καθώς έχει στα χερια του τόσο την πρόταση των Σακραμένττο Κίνγκς από το ΝΒΑ όσο και από τον Ολυμπιακό. Τελικλα αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο του στο ΝΒΑ και με τα παρακλατω λόγια αποχαιρέτησε τους φίλους των Πειραιωτών:

Προς τους Φίλους του Ολυμπιακού. Έπειτα από πολλές ώρες σκέψης τις τελευταίες μέρες, πήρα την απόφαση να εξερευνήσω τον κόσμο του NBA. Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι η δυσκολότερη αποφαση που έχω πάρει. Το να αφήσω αυτό το εκπληκτικό κλαμπ μετά από πέντε χρόνια, μου φαίνεται σαν να αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου.

Στον Ολυμπιακό έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα, βρήκα μία οικογένεια και το πιο ζεστό σπίτι που θα μπορούσα να φανταστώ. Έδωσα ό,τι είχα σε κάθε στιγμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Στις δυσκολότερες στιγμές μείναμε ενωμένοι και είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε.

Επειδή παλέψαμε… μέχρι τέλους. Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να πω ευχαριστώ. Θα κουβαλάω την υποστήριξη και την αγάπη σας στο νέο μου κεφάλαιο. Μέχρι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν, μείνετε δυνατοί και κρατήστε αναμμένη τη φλόγα. Μια φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος!”

Ο Βεζένκοφ αποχωρεί έχοντας κατακτήσει με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα 2 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 1 Σούπερ Καπ, ενώ και πήρε μέρος σε δύο Final-4 με τους Πειραιώτες φτάνοντας μέχρι και τον τελικό της Euroleague φέτος.

View this post on Instagram

A post shared by Sasha Vezenkov (@sashavezenkov)


Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!