ΔΙΕΘΝΗ

Το γκολ του Δέλλα μέσα από το γήπεδο (video)

Ήταν 1η Ιουλίου του 2004, όταν η Εθνική μας ομάδα έδινε το πιο σημαντικό της παιχνίδι μέχρι το επόεμενο.

Οι Έλληνες του Ότο Ρεχάγκελ έπαιζαν στον ημιτελικό του Euro με αντίπαλο την Τσεχία του Πάβελ Νέντβεντ και πολλών άλλων αστέρων, όμως οι σπουδαίοι Έλληνες τα κατάφεραν. Αρχικά ο Αντώνης Νικοπολίδης (ήταν το καλοκαίρι που υπέγραψε στον Ολυμπιακό) έπιασε ό,τι χρειάστηκε και τελικά το ματς πήγε στην παράταση. Εκεί στο τελευταίο λεπτό της παράτασης ο Τραϊανός Δέλλας με κεφαλιά πέτυχε το πιο… χρυσό – ασημένιο γκολ στην ιστορία.

Σε εκείνη τη διοργάνωση είχε χρησιμοποιηθεί το ασημένιο γκολ, δηλαδή αν μια ομάδα έβαζε γκολ στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης το ματς συνεχιζόταν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου της παράτασης και αν δεν είχε σκοράρει η αντίπαλη ομάδα τότε το ματς έληγε στο πρώτο ημίχρονο… Έτσι το γκολ του Δέλλα ήταν σαν το χρυσό γκολ (όποιος το έβαζε -παλιά- πρώτος κέρδιζε) και αφού μπήκε στο τελευταίο λεπτό ήταν ουσιαστικά ασημένιο-χρυσό καθώς με το που μπήκε… έληξε!

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πάμε να δούμε τι έγινε μέσα στο γήπεδο, τη στιγμή που η Εθνική σκόραρε το γκολ αυτό και στη συνέχεια τα highlights εκείνης της αναμέτρησης:

Τα highlights εκείνης της αναμέτρησης:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!