ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνετη τεσσάρα στον Ατρόμητο

Νικητής και δύο στα δύο για τον Ολυμπιακό καθώς επικράτησε και του Ατρομήτου για τη φετινή Super League με σκορ 4-0.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα φέτος σε τέσσερα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη εντός έδραε έχουν ισάριθμες νίκες. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί με τον Γιώργο Μασούρα στο 32′ με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Ελ Κααμπί, όμως ακυρώθηκε καθώς ο Μασούρας που έδωσε την ασίστ ήταν ελαφρώς οφσάιντ. Τελικά το 2ο γκολ ήρθε λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου με σουτ του Μαντί Καμαρά εντός της περιοχής.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει καθώς μόλις 4 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μασούρας και πάλι έκανε το 3-0. Στο 56′ και έχοντας το ματς κριθεί ο Μαρτίνεθ έβγαλε τους Μασούρα και Φορτούνη και πέρασε τους Καρβάλιο και Μπιέλ καθώς ακολουθεί ματς την Πέμπτη με ρην Τσουκαρίτσκι για τα playoff του Europa League. Ο Μπιέλ μάλιστα στο 63′ είχε οριζόντιο δοκάρι και έτσι δεν ήρθε το 4-0. Κάτι τέτοιο ομως εγινε στο 76′ με τον Κίνι με όμορφο αριστερο σουτ. Ακολούθησαν δύο πολύ καλές φάσεις με τον Μπρίνιτς (που πέρασε στο ματς) και τον Μπιέλ αλλά το 5ο γκολ δεν ήρθε.

Κάπως έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός έφτασε στην άνετη νίκη, έκανε το 2 στα 2 και πάει στη Σερβία για να κλειδώσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!