ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε το πρώτο από τα δύο παιχνίδια του με την Τσουκαρίτσκι και θέλει να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν συν δύο ακόμα επιλογές για την ενίσχυση της ομάδας καθώς πρόσθεσαν δύο νέα ονόματα στην Ευρωπαϊκή τους λίστα. Συγκεκριμένα έκαναν χρήση του δικαιώματος να κάνουν δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα τους και γι αυτο και συμπεριέλαβαν τόσο τον Έσε όσο και τον Ομάρ Ρίτσαρντς, αφήνοντας εκτός τους Μαυρουδή και Μπρνιτς με τον δεύτερο να έχει δικαίωμα να δηλωθεί στη φάση των ομίλων καθώς είχε παίξει στην Ευρώπη με τη Μάριμπορ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει μόνο ένα πρόβλημα που τον προβήματίζει και αυτό δεν είναι άλλο από την απουσία του Βραζιλιάνου Ροντινέι, ο οποίος και αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Γκενκ στο Βέλγιο και έτσι θα απουσιάσει από την αποψινή αναμέτρηση του Θρύλου.

Ο αγώνας λοιπόν του Ολυμπιακού με τη Σέρβικη Τσουκαρίτσκι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε ζωντανά από το Cosmote Sport 1 HD. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Δείτε τα highlights από τον αγώνα του Ολυμπιακού μς τη Γκενκ εκτός έδρας πριν από μια βδομάδα που έδωσαν στους Πειραιώτες την πρόκριση για το σημερινό ματς:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!