ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ξεχωριστή φανέλα για τη βραδιά του Σπανούλη

Αυτή τη βραδιά θα είναι όλα τέλεια, όπως αρμόζει στον Θρύλο του Θρύλου! Στις 17.09.2023 ο Ολυμπιακός τιμά τη ζωντανή ιστορία του Συνδέσμου και σ’ αυτή τη γιορτή όλα πρέπει και θα είναι ξεχωριστά, όπως ξεχωριστός ήταν και ο Βασίλης Σπανούλης στην καριέρα του.

Η GSA Sports και ο Ολυμπιακός σχεδίασαν και ετοίμασαν τη φανέλα που θα φορεθεί από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μόνο τη συγκεκριμένη μέρα για το φιλικό αγώνα με την Ολίμπια Μιλάνο.

 Με 11 κόκκινες ρίγες όσα και τα χρόνια του Σπανούλη στον Ολυμπιακό, με χρυσές λεπτομέρειες για να αναδειχθεί το μεγαλείο του ως αθλητή και το ψευψωνυμό (V Span) γραμμένο στις λευκές ρίγες, η φανέλα που θα φορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» στις 17 Σεπτεμβρίου για μια και μόνο φορά, θα είναι αντάξια της τεράστιας καριέρας του.

 Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν από σήμερα  (07/08/23) μια από τις 2007 συλλεκτικές φανέλες που έχουν δημιουργηθεί τόσο από το Official Olympiacos BC Store όσο κι από τη GSA, κρατώντας για πάντα κάτι ξεχωριστό από τον Βασίλη όπως ξεχωριστές είναι και οι τόσες πολλές στιγμές που μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!