ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεά τριάρα του Θρύλου και πρόκριση στους ομίλους του Europa League

Ο Ολυμπιακός έκανε το… καθήκον του, κέρδισε την Τσουκαρίτσκι για δεύτερη σερί φορά και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και αφού η σουτάρα του εσέ πήγε στο δοκάρι, ο Μασούρας λίγα λεπτά μετά την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 0-1. Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα, με τη λήξη του ημιχρόνου βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Μπιέλ που είχε δώσει την ασίστ στο πρώτο και σφράγισαν τόσο την πρόκριση όσο και τη νίκη.

Τα πράγματα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν. Ο Θρύλος βρηκε και τρίτο γκολ με τον Ρέτσο με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Φορτούνη και έδωσε διαστασεις θριάμβου στην πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Από εκεί και περα οι ερυθρόλευκοι έχασαν σωρεία ευκαιριών να πετύχουν και τέταρτο τέρμα κυρίως με τον Ελ Αραμπί και τον Μπιέλ αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το τελικο 0-3.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!