ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη και καθοριστικό βήμα πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα σπουδαίο πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League καθώς επικράτησε με 3-1 της Τσουκαρίτσκι.

Η ομάδα του Μαρτίνεθ που ξεκίνησε την αναμετρηση με τους Πασχαλάκη, Ρέτσι, Φρέιρε, Κίνι, Βρουσάι, Ιμπόρα, Καμαρά, Μπιελ, Μασούρα, Φορτούνη και Ελ Κααμπί, μπήκε.. φουριόζα και μόλις στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Την αρχή έκανε ο Ελ Κααμπί ο οποίος πήρε ριμπάουντ από την κεφαλιά του Μασούρα και την απόκρουση του τερματοφύλακα της Τσουκαρίτσκι και έκανε το 1-0 για να ακολουθήσει η γκολάρα του Φορτούνη και να γράψει το 2-0 αποβάλοντας το οποιο άγχος.

Οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν εκεί και πέτυχαν και τρίτο γκολ ξανά με τον Ελ Κααμπί μετά από εξαιρετική σέντρα του Φορτούνη και κεφαλιά του Μαροκινού. Αυτό λοιπόν ήταν το σκορ του ημιχρόνου, Οπυμπιακός – Τσουκάριτσκι 3-0.

Στην επαναληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε την κατοχή της μπάλας και πέτυχε και 4ο τέρμα με τον Καμαρά που όμως ακυρώθηκε καθώς χρησιμοποίησε το χέρι του σύμφωνα με το VAR και έτσι δεν μέτρησε. Από εκεί και πέρα ο Μαρτίνεθ πραγματοποίησε αλλαγές ρίχοντας στο ματς τους Έσε, Σκάρπα, Ελ Αραμπί,Αλεξανδόπουλο και Πορόζο με τον ρυθμό όμως να πέφτει, πράγμα που εκμεταλεύτηκαν οι Σέρβοι και έτσι στις καθυστερήσεις του ματς, η Τσουκάριτσκι μείωσε με τον Μιλαντίνοβιτς γράφοντας το τελικό 3-1.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα τρία γκολ του Ολυμπιακού που του έδωσαν αυτή τη σημαντική νίκη ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!